Mijn naam is Natascha Valbracht.

Vanaf jongs af aan ben ik met spiritualiteit bezig geweest door het lezen van verschillende boeken. Tot op het mooie moment dat ik bij mijn vriendin Reiki inzichtkaarten zag liggen op de trap, die meteen mijn aandacht trokken. Mijn vriendin vertelde mij over Reiki en wat dat voor haar betekende. Het trok zo mijn aandacht, waardoor ik mij er steeds meer in ben gaan verdiepen.

In mei 2011 ben ik ingewijd in Reiki eerste graad, dit was een proces van vier dagen. Dit was voor mij een hele bijzondere ervaring. Het was erg intensief en het zijn dagen geworden om nooit te vergeten. Het voelde als thuiskomen.

In november 2011, na een half  jaar mezelf behandeld te hebben en zo af en toe mijn zoon en vriendinnen, had ik besloten om mij te laten inwijden in de tweede graad Reiki. Dit duurde twee dagen en het was erg mooi om mee te mogen maken. Hierna zijn mijn handen krachtiger geworden en mijn inzicht scherper geworden.

In maart 2014 heb ik de laatste stap gezet om mij te laten inwijden tot meester. Na deze bijzondere ervaring is mijn leven drastisch veranderd; in positieve zin! Mijn handen zijn nog krachtiger geworden, ik heb nog meer inzicht gekregen en mijn intuïtie en helderhorendheid zijn duidelijker geworden.