Wat is reiki

/Wat is reiki
­

Reiki behoort tot de alternatieve geneeswijzen. De term Reiki is “universele levensenergie”. Bij het toepassen van Reiki worden lichaam, geest en ziel als één geheel gezien. Ik werk met mijn handen, waarbij het lichaam, met levensenergie wordt behandeld op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau.

Door met Reiki te werken wordt je zelfbewustzijn vergroot en daardoor wordt jouw ontwikkeling en groei in gang gezet. Reiki heeft een alomvattende harmoniserende uitwerking op alles waaraan energie ten grondslag ligt. Niet alleen bij mensen, maar ook bij dieren, planten, objecten en zelfs bij situaties.

Bij een Reiki behandeling treed ik op als tussenpersoon voor het doorgeven van universele levensenergie aan de ontvanger. De energie vindt zelf haar weg door het lichaam en de geest van de ontvanger. De doorgegeven energie geeft een voedende en harmoniserende werking op energiebanen en chakra’s. Het doorgeven van energie geeft een positieve invloed op disharmonie in ieder deel van het menselijk wezen. Je wordt jezelf bewust van de blokkades die (onbewust) zijn opgebouwd. De blokkades worden losgemaakt en opgeruimd. Reiki geef ik door, er wordt niet met eigen energie gewerkt. Het mooie van Reiki is de eenvoud.

Waarom Reiki?

Reiki helpt je bij het verwerken van psychische en lichamelijke klachten.

Heb je last van stress, vermoeidheid, moeite met ontspannen, weinig energie of uit balans ? Reiki zal je helpen om weer in balans te komen door jouw stress te verlagen en je immuunsysteem te versterken. Hierdoor zit je direct lekkerder in je vel. Reiki geeft je rust, ruimte, kracht, energie en groei.

reiki behandeling haarlem